Kriptodeviza kezdőknek

Valószínűleg már Te is elgondolkoztál rajta, hogyan ismerhetnéd meg jobban a kriptovaluták világát, de vagy a technikai tudás hiánya, vagy anyagi megfontolásból ezt még nem tetted meg.

Március 5-ével ez megváltozhat, ekkor jeleneik meg ugyanis az Electroneum hivatalos applikációja.

Ha szeretnél bővebb információt arról, mi is ez az Electroneum, kattints a videó jobb felső sarkában található linkre, és nézd meg azokat a videókat amelyekben bemutatom ezt az altcoint.

Az Electroneum az első brit kriptovaluta, és a ‘mass adoption’, azaz tömeges elfogadás jegyében készítették. Hogy ez mit jelent? Más kriptovalutákkal ellentétben ennek a bányászásához és használatához nincs szükség technikai tudásra, mindössze egy mobil alkalmazásra, amelyben egyetlen gombnyomással elkezdheted a bányászatot – teljesen ingyen!

Az electroneum célja, hogy mobil játékokban és kaszinókban elfogadott fizetőeszközzé váljon – de természetesen ehhez az kell, hogy minél többen használják.

A cég megállapodott több külföldi mobilszolgáltatóval, akiknek az ügyfelei a későbbiekben felhasználhatják a megkeresett coinjaikat a mobilszámlájuk kiegyenlítésére.

A barcelonai mobilkiállítás után viszont egyre több nagy – a mobilpiacon érdekelt – szolgáltató szeretne együttműködésre lépni a céggel, és valamilyen módon használni az electroneumot a szolgáltatásaik ellenértékének kiegyenlítésére.

Electroneum Bányászat

Ha szeretnéd letölteni az alakalmazást, nem kell mást tenned mint megnyitnod a google play oldalt, vagy alkalmazást és ingyenesen letölteni az Electroneum appot.

(Hamarosan elérhető iOS-re is!)

Itt regisztrálhatsz a facebook fiókoddal, vagy az email címeddel, de ezt megteheted az electroneum.com weboldalon is.

Ha ezzel megvagy, nem kell mást tenned, mint a start mining gombra kattintani és kezdődhet az electroneum bányászat – ennyi az egész.

Hogy mennyit lehet vele keresni? Valószínűleg havi néhány coint, aminek az értéke változhat, ezért is nem lehet pontos összeget mondani. De ettől függetlenül érdemes gyűjtögetni az electroneumot, hiszen minél többen kezdik el használni, annál valószínűbb, hogy az értéke is emelkedik a mostan 6,6 centes árfolyamról.

Ígéretük szerint nem fog sok energiát vagy sávszélességet használni, de erről majd kedden tudok több információt nyújtani, mivel a jelenleg béta állapotban lévő alkalmazásban nem működik a bányászat.

Elérheted továbbá a mobil ETN tárcádat, ahol tájékozódhatsz a megkeresett coniokról, illetve küldhetsz és fogadhatsz is electroneumot.

Ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban, nem kell mást tenned mint megmutatni a barcode-ot, vagy az ajánlói számodat az ismerőseidnek, így mindketten nyerhettek 5000 ETN coint. (a pontos szabályokért olvasd el a játékszabályzatot)

Nincs is más dolgod, mint letöltened az alkalmazást, de ne felejtsd el hétfőn frissíteni!

Ha megtisztelsz azzal, hogy az én ajánlói kódomat használod (29628D), nagyban hozzájárulsz a csatorna fennmaradásához!

Letöltés androidra

Hivatalos electroneum weboldal

Ha többet szeretnél megtudni erről a kriptodevizáról, olvasd el az electroneumról szóló cikkemet!

Malcare WordPress Security